Muurstickers eigen ontwerp

Interieursticker of decoratiesticker op maat

Jouw muurstickers eigen ontwerp op maat gemaakt voor je interieur. Wij maken zowel decoratiestickers met niet uitgesneden vormen als decoratiestickers, die rondom de omtreklijnen gesneden zijn. De uitgesneden decoratiestickers vertonen geen witte of transparante achtergrond of randen. De vorm van de muursticker is volledig identiek als die van de afbeelding. Voor sommige muurstickers vanuit een eigen ontwerp moeten we rekening houden met een aantal technische aspecten. In dat geval contacteren we je zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 
 
muurstickers eigen ontwerp

Muurstickers en decoratiestickers in verschillende vormen en kleuren

Muurstickers, decoratiestickers of interieurstickers zijn de perfecte manier om op een zeer eenvoudige en creatieve manier je interieur om te toveren tot een sfeervolle ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer of een keuken… voor elke ruimte en voor elke muur kan je een perfecte muursticker kiezen of zelf ontwerpen. Ook voor kinderen hebben we een uitgebreide collectie muurstickers en decoratiestickers in verschillende vormen en kleuren!

Muurstickers kunnen bijna op alle vlakke oppervlakken aangebracht worden zoals muren, ramen, glas, deuren, spiegels, tegels, meubels, enz. Bij ons kan je kiezen uit onze eigen collectie muurstickers, maar je kunt ook je eigen muursticker op maat laten maken! Al eens gedacht aan een decoratiesticker met je lievelingscitaat, een zelf geschreven gedicht of een eigen tekening of schets?

deursticker toilet
muursticker-eigen-ontwerp-indiaan
muursticker van geboortekaartje

Sadora Designs is gespecialiseerd in het maken van muurstickers en decoratieve interieurstickers. Bij ons vind je de leukste decoratiestickers, wandstickers, naamstickers, stickers van logos, reclamestickers, deurstickers, enz. Onze decoratieve muurstickers worden gemaakt uit zelfklevende stickerfolie van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vormen muurstickers

Bepaal zelf de vormen van je muurstickers eigen ontwerp. We leveren muurstickers waarvan de vormen niet uitgesneden zijn, maar we kunnen evengoed je decoratiestickers uitsnijden volgens de vorm. Met uitgesneden muursticker zal je geen witte of transparante achtergrond noch randen hebben. De tekening zal volledig overeenstemmen met de vorm van je muursticker. Voor sommige ontwerpen kan het nodig zijn om rekening te houden met specifieke technische aspecten. Indien nodig contacteren we je om de verschillende mogelijkheden samen te bespreken. Stuur ons je bestand in JPEG, PDF of TIFF-formaat (een bestand in Illustrator IA is nog beter) en wij doen de rest!

muursticker eigen ontwerp tak met vogel
muursticker-ronaldo
sjabloon pentekening

Bestel uw favoriete muurstickers eigen ontwerp online!

Inspiratie nodig? ? Laat je inspireren door de voorbeelden in onze webshop!

Wat moet ik vermelden in mijn informatie aanvraag?

  • de afmeting van mijn decoratiesticker
  • het aantal exemplaren
  • voeg je eigen ontwerp van je muursticker in bijlage, indien mogelijk jpeg, pdf of tiff bestand en bij voorkeur zelfs in illustrator (ai gestand)

Inspiratie nodig om een eigen ontwerp te creëren voor je decoratiesticker? Laat je inspireren door de voorbeelden in onze webshop! Of neem een kijkje op onze pagina met voorbeelden muurstickers

Op volgende pagina’s kan u uitleg terugvinden over:

Vind je nog steeds niet wat je zoekt? Geen nood, contacteer ons en wij helpen je graag verder bij het maken van jouw muurstickers eigen ontwerp!