Al onze muurstickers (ook decoratiestickers of interieurstickers genoemd) en sjablonen worden hier in België te Kortemark ontworpen en afgewerkt.

Wat kost de verzending?

België : € 7,50 verzending

Nederland : € 9,50 verzending

Frankrijk : € 10,50 verzending

Engeland : € 10,50 verzending

Luxemburg : € 10,50 verzending

Vanaf een bedrag van 60,- € is de verzending volledig gratis !

Wat is de leveringstermijn?

België

Alle bestellingen worden ten laatste binnen de acht werkdagen verzonden. De dag na het verzenden kan u uw bestelling in ontvangst nemen.

Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Engeland,…

Alle bestellingen worden ten laatste binnen de acht werkdagen verzonden.

Afhankelijk waar u precies woont gebeurt de levering twee tot vier werkdagen na verzending.

Spoedbestelling

Uw bestelling wordt onmiddellijk in productie genomen van zodra de betaling ontvangen is en wordt ten laatste de werkdag nadien verzonden.

Is de betaling veilig?

U kunt bij Sadora Designs veilig en eenvoudig betalen met uw bankkaart, Visa of Master Card. Voor deze dienst wordt er samengewerkt met PayPal. PayPal garandeert u een 100% veilige afhandeling. De transactie gebeurt steeds via met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen PayPal en de koper. Noch Sadora Designs noch anderen krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. PayPal verifieert de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart en geeft ons een bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden. Op deze manier wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kan Sadora Designs overgaan tot het afwerken en verzenden van uw bestelling.

Ik heb geen account bij Paypal kan ik dan ook betelen met mijn kredietkaart?

Ja, dat kan ! U kan betalen met uw kredietkaart zonder een account te hebben bij Paypal. Op de pagina waar u uw adres invult kiest u als optie om te betalen ‘Paypal’. U komt dan op een andere pagina terecht en kan u de betaalwijze kiezen :

  • Betalen met mijn PayPal-rekening
  • Geen PayPal-rekening?

Kies de optie ‘Geen PayPal-rekening?’ U komt dan op een pagina waar u in alle veiligheid de betaling met uw kredietkaart kan uitvoeren. Wij krijgen dan onmiddellijk de bevestiging dat de betaling afgerond is en kunnen dan ook onmiddellijk uw bestelling in behandeling nemen.

Moet ik mij registreren?

Registreren is gratis en verplicht u tot niets. U kunt op elk moment de registratie annuleren door een berichtje naar ons te sturen. Bij de registratie wordt er geen adres gevraagd. Gegevens worden niet aan anderen doorgegeven. We brengen u als eerste op de hoogte van speciale acties, nieuwigheden, promoties,…

U kunt zich steeds laten uitschrijven.

Het wachtwoord wordt niet geaccepteerd

Probeer hetzelfde wachtwoord met vooraan of achteraan enkele cijfers.

Waar kan ik muurstickers hangen?

Het plaatsen van muurstickers is eenvoudig en kunnen op vele oppervlaktes: ramen, tegels, deuren, glas, plastiek, auto’s, metaal, hout,…. De ondergrond moet droog zijn, vetvrij, en indien geschilderd moet de verf goed uitgehard te zijn. Een oneffen muur of een oppervlak geschilderd met een kalkhoudende verf is niet geschikt om muurstickers op te kleven! Bepaalde verfsoorten geven geen goede hechting waardoor de sticker kan loskomen. Een muur bewerkt met (grove) structuurverf is niet aan te raden. De beste ondergrond is een lakverf of een vernislaag. Behang is ook een geschikte ondergrond mits het behang glad is. Plakken op (glasvezel)behang is mogelijk zolang dit maar niet een te grove structuur heeft.

Waaruit zijn stickers gemaakt?

De stickers zijn gemaakt uit vinyl speciaal ontwikkeld voor het kleven op muren e.d. Op deze pagina vindt u meer uitleg ‘maken van muurstickers’.

Wat kan ik doen met een oneffen muur of met een muur in kalk?

Bij een oneffen muur zijn er enkele mogelijkheden om toch een interieursticker te kunnen gebruiken :

  • u kan een houten plank in de gewenste kleur schilderen en hierop de sticker kleven
  • u kan de interieursticker ook op plexiglas kleven, geen verf nodig want de achtergrond is zichtbaar
  • u kan gebruik maken van een sjabloon

Sticker nu kopen en later aanbrengen ?

Een sticker kan u enige tijd laten liggen zonder hem aan te brengen. Zorg er wel voor dat de sticker ontrolt is en wrijf de applicatietape heel goed aan. De sticker dient u plat op te bergen, NOOIT opgerold laten! Laat de sticker niet langer liggen dan nodig. Door het verschil in kleefkracht kan het gebeuren dat de lijm van de applicatietape opdroogt. Zo is de sticker heel moeilijk los te krijgen.

Kan een sticker met een andere afmeting?

Dit is in de meeste gevallen geen probleem. Stuur ons een e-mail en wij geven u zo vlug mogelijk een antwoord.

Kan ik een sjabloon bekomen van een sticker?

Bijna iedere sticker kan als sjabloon verkregen worden. Stuur ons een mail met vermelding welke sticker u als sjabloon wenst en de afmeting ervan.

Sadora Designs stuurt u een mail of het ontwerp als sjabloon kan afgewerkt worden en het totaalbedrag. U beslist al dan niet of u wenst te bestellen. Een sjabloon is over het algemeen 8,- euro duurder.

Hoe een sticker verwijderen?

In de meeste gevallen kan de sticker gewoon losgetrokken worden. Indien dit niet gaat, kan u een haardroger gebruiken om de sticker te verwarmen. Afhankelijk van de ondergrond kan deze licht beschadigd worden bij het verwijderen van de sticker.

Een verwijderde sticker kan niet hergebruikt worden.

Welk staalmateriaal kan ik aanvragen?

Voor muurstickers kunt u kiezen uit tal van kleuren. De kleuren op uw scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. U kunt ons per mail een kleurtest vragen. Wij sturen u dan een staaltje op van +/-9 cm x 9 cm.

Zijn auteursrechten inbegrepen in de prijs?

Indien u ons materiaal opstuurt en een opdracht geeft om dit verder te verwerken, wordt hierdoor verondersteld dat er geen auteursrechten worden geschonden.

De auteursrechten van Sadora Designs zijn vervat in de opgegeven prijzen. Het is niet toegestaan om ontwerpen van Sadora Designs te kopiëren, vermenigvuldigen en of te gebruiken zonder onze schriftelijke toestemming.

Kan ik een cadeaubon kopen bij Sadora Designs?

Natuurlijk. Zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we binnen de vijf werkdagen uw cadeaubon.

Deze cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte die op de bon vermeld staat. Het inwisselen van deze bon kan door de unieke code van de bon te vermelden bij de bestelling. De waarde van deze cadeaubon wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag. Deze unieke code kan slechts eenmaal gebruikt worden.

Er worden geen verzendkosten aangerekend bij het bestellen van een cadeaubon!

Kan ik zelf de bestelling afhalen?

Indien u in de buurt woont (Kortemark) mag u natuurlijk zelf uw bestelling komen afhalen. Graag op voorhand verwittigen!

Waar moet ik op letten bij de levering?

Bij ontvangst dient u de verpakking na te zien op eventuele beschadigingen. Wij doen er alles aan om uw bestelling degelijk te verpakken maar indien u twijfelt, moet u de inhoud in het bijzijn van de bezorger controleren. Als er iets beschadigd is dan accepteert u de levering niet en kunt u de zending terug meegeven zonder bijkomende kosten. Als u het pakket niet nakijkt en er nadien toch een beschadiging blijkt te zijn dan kan u het pakket enkel op eigen kosten terugzenden.

Wat indien ik niet thuis ben bij levering?

Geen probleem. Het pakje wordt bewaard in het postkantoor. Een briefje brengt u op de hoogte van het bezoek: u kunt het pakket binnen de twee weken afhalen.

Hoeveel tijd heb ik om mijn bestelling te annuleren?

U heeft 14 kalenderdagen bedenktijd. Annulatie moet binnen de 14 dagen gebeuren per e-mail. U ontvangt een bericht terug ter bevestiging van de annulatie.