Woonkamer inrichtenmuurstickers woonkamer

De geschikte muurdecoratie vinden voor je nieuwe woonkamer

Je woonkamer is waarschijnlijk de grootste ruimte van je huis. Een ruimte om in te leven, je te ontspannen en gasten te ontvangen. Daarom is het heel belangrijk om goed na te denken over de inrichting en de decoratie van je woonkamer. Kies in elk geval voor een stijl die bij je past. Hoe groter de woonkamer, hoe meer mogelijkheden je hebt om het interieur van je woonkamer te veranderen.

Kleine decoratieve veranderingen kunnen al wonderen doen

Een nieuw interieur werkt verjongend en dynamiserend. Het is daarom niet altijd nodig om gans je interieur opnieuw in te richten. Hier en daar een kleine aanpassing kan al wonderen doen.

Vooreerst dien je goed na te denken over welke soort inrichting je het meeste aanspreekt. Ga je voor een ruimtelijke woonkamer, een knus salon of eerder een strakke woonkamer?

foto Muursticker Wegwijzers
foto muursticker woonkamer muziek
muursticker woonkamer inrichten
muurstickers woonkamer

Een nieuwe muurdecoratie voor je woonkamer? Eerst goed nadenken is de boodschap

Plan je veranderingen aan de inrichting en de decoratie van je woonkamer? Het zal gemakkelijker gaan wanneer je je aan deze volgorde houdt:

  • Denk na over de stijl van je woonkamer
  • Kies eerst de grootste meubelen zoals de sofa, het dressoir, de tafel, de salontafel en de tv-kast.
  • Vergeet niet om de maten van je meubelen goed op te meten.

Kies vervolgens een decoratie die past bij je interieur. Zeker niet andersom!

Het is zeker niet nodig om je woonkamer volledig op te vullen. Om een ruimtelijk gevoel te creëren, ben je soms beter met een ‘lege’ ruimte.

Om de juiste kleurencombinaties te kiezen verwijzen we je naar onze pagina over ‘kleuren kiezen’.

Handige tips bij de keuze van uw muurstickers woonkamer

Bij de keuze van uw muurdecoratie is het belangrijk om met een aantal puntjes rekening te houden. Wij geven u graag een aantal tips bij het kiezen van uw muursticker, dit met afbeelding of muurteksten :

Stijl en kleuren

De stijl en kleuren die je kiest voor uw interieursticker of sjabloon hangt in sterke mate af van de stijl van uw interieur en de kleuren die je gebruikt. Werk je met een accentkleur, dan kan je deze kleur steeds herhalen in de accessoires die je gebruikt en dus ook bij de keuze van uw muursticker. Indien je kiest voor een sober interieur met weinig kleuren mag je muurstickers woonkamer gerust een eye-catcher zijn!

Bepalen van het budget

Een zijn tal van decoratieve elementen die je kan gebruiken om uw interieur trendy en gezellig te maken. De mogelijkheid om iets moois, unieks, stijlvol en betaalbaar te vinden… het is niet altijd even gemakkelijk. Een muursticker is daarom dè perfecte oplossing!

Sfeer en verlichting

Een goede lichtinval of verlichting maakt de uitstraling van uw interieur. Bij het plaatsen van uw muursticker of muurteksten dient hier zeker rekening mee gehouden te worden. Door het decoreren met een interieursticker en een goede lichtinval kan u al een prachtig effect creëren. Plaats gerust een accentverlichting op uw muursticker en maak van uw interieur een sfeervol interieur! Je kan dit realiseren door dimmers op de lampen aan te sluiten en dan kan je de sterkte van het licht zelf bepalen.

Een andere manier om extra sfeer te brengen kan je door middel van kleinere wandlampen, staande lampen of tafellampen met zacht licht op je muurstickers woonkamer te laten schijnen.

Tijdloos

Kunst en creativiteit op uw muren blijft in! Design, klassiek, trendy, jaren ’40 ’50 ’60 … of eigen creativiteit…

Bij Sadoradesigns online shop vind je alles voor uw muurdecoratie met de klemtoon op kwaliteit en service.

Nog enkele sfeerbeelden van muurstickers woonkamer

muurstickers planten pampas
muurstickers bloemen
muurstickers medaillon barok
muurstickers stoneheads